Gratis bezorging en montage door heel Nederland!

Jensen bedden

Wanneer u Jensen bedden aanschaft, bent u verzekerd van de nodige kwaliteit. Als u deze kwaliteit gecombineerd wilt zien met de nodige service en knowhow, moet u zeker eens een kijkje nemen binnen de showroom van Slaapspecialist Drempt. Wij hebben een breed en divers aanbod van verschillende duurzame kwaliteitsproducten. Dit zorgt ervoor dat u geholpen wordt met al uw wensen op het gebied van slaapcomfort. Wij bieden u tevens een scherpe en eerlijke prijs, zodat u altijd een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft, dit geldt ook voor de Jensen bedden binnen ons assortiment.


Jensen bedden: comfort van hoog niveau


Jensen bedden zorgen naast een heerlijk slaapcomfort ook voor een uniek aanzicht in uw slaapkamer. Dit prachtige meubelstuk zorgt voor een ongeŰvenaard stukje design in uw slaapvertrek. Tevens bieden wij u meer aan dan alleen deze Jensen bedden, zo kunnen wij u ook voorzien van onder andere:


Wij zijn u graag van dienst en vertellen u over de diverse mogelijkheden die wij voor u kunnen verwezenlijken. Zodoende gaan wij met uw wensen en behoeftes aan de slag en wordt er gezorgd dat u met een goed gevoel kan terugkijken op onze samenwerking. Voor meer informatie kunt u ons contacteren door te bellen naar het telefoonnummer: 0313-476218.

  • ✔ Duurzame kwaliteitsproducten
  • ✔ Optimaal slaapcomfort
  • ✔ Gratis bezorging en montage
Bekijk ons aanbod