Gratis bezorging en montage door heel Nederland!

HML bedden

Kies voor ambacht en maatwerk als het gaat om een goede nachtrust: schaf HML Bedden aan bij Slaapspecialist Drempt. Wij leveren en monteren kosteloos door heel Nederland! Met een groot en veelzijdig aanbod bedden van bekende merken, uitgebreide service en gedegen advies op maat zijn wij u graag zo optimaal mogelijk van dienst. Breng een bezoek aan onze showroom voor de laatste trends! Deze is gevestigd aan de Rijksweg 20 te Drempt nabij Doetinchem.

HML bedden geheel aan te passen aan uw wensen en voorkeuren


Een goede nachtrust, dat is voor iedereen belangrijk. Het vraagt bovendien om maatwerk en dat is wat HML bedden bieden. De artikelen uit de collectie kunnen geheel naar wens worden samengesteld om uiteindelijk tot het bed te komen dat u het meeste comfort biedt. Wij rekenen geen meerprijs voor bijvoorbeeld grotere afmetingen of een speciale stof. Hiermee maken wij het behalen van optimaal slaapcomfort extra toegankelijk. De keuze mogelijkheden zijn eindeloos. Om u een beetje op weg te helpen vindt u in onze showroom een aantal veel gekozen boxspringcombinaties. Van hieruit kunt u HML bedden verder toespitsen op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Wel zo gemakkelijk!

Blijf op de hoogte van onze acties


Wij verwelkomen u graag in onze showroom waar u in alle rust kennis kunt maken met onze HML bedden. Regelmatig voeren wij leuke acties waarbij u kunt profiteren van aantrekkelijk veel voordeel. Zorg dat u niets mist en houd onze acties in de gaten. Daarnaast kunt u zich ook opgeven voor onze nieuwsbrief. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst over onze producten, zijn wij uiteraard ook telefonisch bereikbaar. Bel ons gerust via 0313-476218.

  • ✔ Duurzame kwaliteitsproducten
  • ✔ Optimaal slaapcomfort
  • ✔ Gratis bezorging en montage
Bekijk ons aanbod