Gratis bezorging en montage door heel Nederland!

Eastborn boxspring

Een Eastborn boxspring onderscheidt zichzelf met uitstekende kwaliteit, dit geldt ook wanneer u kiest voor de merken Auping en Avek. U kunt een boxspring van deze merken dan ook halen bij Slaapspecialist Drempt, wij zijn een leverancier van Auping, Avek, Eastborn en diverse andere soorten merken met betrekking tot uw slaapcomfort. Slapen is ook wel een proces van ontspannen en herstellen. Het is dan ook zeer belangrijk om dit te doen op een comfortabel bed. Wanneer dit niet het geval is kan het nog weleens voorkomen dat u niet uitgerust wakker wordt. Dit kan nadelig voor u zijn, maar zeker ook voor uw omgeving. Met een kwalitatieve boxspring van Avek, Auping of Eastborn is dit verleden tijd.


Kies voor een comfortabele nachtrust, een Eastborn boxspring biedt de uitkomst


Naast een breed en zeer divers aanbod zorgen wij er ook voor dat uw bestelde producten door heel Nederland gratis bezorgd en gemonteerd worden. Wij vinden een persoonlijke aanpak dan ook zeer belangrijk en u op een juiste manier wordt geholpen, dat vinden wij dan ook zeer belangrijk. Dit is een van de redenen dat we een hoge servicegraad hanteren. Daarnaast geven wij eerlijk en duidelijk advies. Zo kunnen wij onafhankelijk en objectief advies geven of u bijvoorbeeld een boxspring van Auping nodig heeft, of misschien van andere merken, zoals Avek of Eastborn. Tot slot hanteren we een breed en divers productportfolio. Denk hierbij aan als:


Dit is echter slechts een kleine greep van de diverse producten die wij u aanbieden. Wanneer u meer wilt weten, kunt u ervoor kiezen om eens langs te komen in onze showroom in Drempt. Echter kunt u er ook voor kiezen om ons te bellen via 0313-476218. Wij hopen u snel eens te mogen verwelkomen.

  • ✔ Duurzame kwaliteitsproducten
  • ✔ Optimaal slaapcomfort
  • ✔ Gratis bezorging en montage
Bekijk ons aanbod