Gratis bezorging en montage door heel Nederland!

Eastborn boxspring

Een Eastborn boxspring onderscheidt zichzelf met uitstekende kwaliteit. U kunt een boxspring van dit merk halen bij Slaapspecialist Drempt. Wij zijn leverancier van Auping, Avek, Eastborn en diverse andere soorten merken met betrekking tot uw slaapcomfort. Slapen is ook wel een proces van ontspannen en herstellen. Het is dan ook zeer belangrijk om dit te doen op een comfortabel bed. Wanneer dit niet het geval is, kan het nog weleens voorkomen dat u niet uitgerust wakker wordt. Dit kan nadelig voor u zijn, maar zeker ook voor uw omgeving. Met een kwalitatieve boxspring van Eastborn is dit verleden tijd.

Kies voor een comfortabele nachtrust, een Eastborn boxspring biedt de uitkomst

Naast een breed en zeer divers aanbod zorgen wij er ook voor dat uw bestelde producten door heel Nederland gratis bezorgd en gemonteerd worden. Wij vinden het heel belangrijk dat u op de juiste manier geholpen wordt en een persoonlijke aanpak krijgt. Dit is een van de redenen dat we een hoge servicegraad hanteren. Daarnaast geven wij eerlijk en duidelijk advies. Zo geven wij onafhankelijk en objectief advies over bijvoorbeeld een boxspring van Auping of over andere merken, zoals Avek of Eastborn. Tot slot hanteren we een breed en divers productportfolio. Denk hierbij aan:
•        Dekbedden
•        Linnenkasten
•        Matrassen

Kom langs in onze showroom voor het complete assortiment

Ons productportfolio is nog veel breder dan de eerder genoemde producten. Wanneer u meer wilt weten, kunt u ervoor kiezen om eens langs te komen in onze showroom in Drempt. Echter kunt u ons ook bellen via 0313-476218. Wij hopen u snel eens te mogen verwelkomen.

  • ✔ Duurzame kwaliteitsproducten
  • ✔ Optimaal slaapcomfort
  • ✔ Gratis bezorging en montage
Bekijk ons aanbod