Gratis bezorging en montage door heel Nederland!

Dekbedden Doetinchem

Dekbedden schaft u in omgeving Doetinchem aan bij Slaapspecialist Drempt. Bij aanschaf van vrijwel al onze producten is bezorging gratis. Ook de montage is kosteloos en wordt verzorgd door onze eigen monteurs. Met een groot en veelzijdig assortiment, uitgebreid service, meer dan 20 jaar ervaring en gedegen advies op maat zijn wij d slaapspecialist binnen de branche. Kom langs in onze showroom en laat u verrassen door ons aanbod! Onze zaak is gevestigd in Drempt.

Dekbedden Doetinchem: een ruime keuze


In ons assortiment vindt u diverse dekbedden van bekende merken terug: laat u bij aanschaf adviseren door een van de specialisten van Slaapspecialist Drempt, gevestigd in de buurt van Doetinchem. Op het gebied van dekbedden kunt u bij ons een keuze maken uit grofweg vier soorten: dons, wol, zijde en synthetisch materiaal. Deze materialen kunnen vervolgens onderling gecombineerd worden tot de zogenaamde vierseizoenen dekbedden of enkel varianten. Kies bijvoorbeeld voor:


U vindt bij ons gegarandeerd wat u zoekt


Als n van de grootste beddenspeciaalzaken zijn wij d leverancier van dekbedden in omgeving Doetinchem. U vindt bij ons gegarandeerd wat u zoekt! Onze showroom is van maandag tot en met zaterdag geopend. Op afspraak zijn wij ook op zondag en in de avonden geopend! Neem voor meer informatie gerust contact met ons op door te bellen naar 0313-476218.

  • ✔ Duurzame kwaliteitsproducten
  • ✔ Optimaal slaapcomfort
  • ✔ Gratis bezorging en montage
Bekijk ons aanbod