Gratis bezorging en montage door heel Nederland!

Boxsprings Zutphen

Bij Slaapspecialist Drempt heeft u keuze uit verschillende merken boxsprings in de regio Zutphen. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij u van een deskundig advies voorzien op het gebied van matrassen, boxsprings, hoofdkussens en bedbodems. Bezoek onze showroom of neem contact op voor meer informatie.

Topmerken Boxsprings in de omgeving van Zutphen


Om lekker te kunnen slapen is de basis van uw bed zeer belangrijk. Daarom hebben wij bij Slaapspecialist Drempt in de regio van Zutphen hoge kwaliteit boxsprings beschikbaar van verschillende topmerken, waaronder:


Het is per persoon afhankelijk welk bed of boxspring het meest comfortabel ligt. Daarom bent u van harte welkom in onze showroom in Drempt om zelf te ervaren welke boxspring het beste bij u past. Onze bedspecialisten staan voor u klaar in de regio van Zutphen om u te adviseren over allerlei verschillende boxsprings. Ook kunt u daar terecht voor aanvullende vragen en meer informatie over slaapcomfort en allerlei verschillende soorten slaapsystemen. Bovendien is de bezorging en montage van boxsprings helemaal gratis bij u in Zutphen! Heeft u vragen? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken via het telefoonnummer 0313-476218. Wij beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van een eerlijk advies voor een bepaald merk boxspring.

  • ✔ Duurzame kwaliteitsproducten
  • ✔ Optimaal slaapcomfort
  • ✔ Gratis bezorging en montage
Bekijk ons aanbod