Gratis bezorging en montage door heel Nederland!

Bed aanbieding

U bent op zoek naar een Auping bed of boxspring, dan bent u bij Slaapspecialist Drempt op het juiste adres, wij hebben vaak een aanbieding op verschillende producten. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen u voorzien in diverse soorten producten op het gebied van slaapcomfort. Dat u een goede nachtrust heeft, is voor ons als bedrijf zijnde een van de belangrijkste pijlers. Tevens hebben wij periodiek een aanbieding, denk hierbij bijvoorbeeld aan een Auping bed of boxspring. Tevens staan wij achter onze producten. Wij waarborgen de kwaliteit door gebruik te maken van hoogstaande merken die wij binnen onze vestiging verkopen. Dit in combinatie met de service die wij u kunnen aanbieden en de nodige kennis en kunde in pacht binnen de organisatie, zijn wij u op een uiterst deskundige wijze van dienst.

Een Auping bed of boxspring aanbieding bij de specialist

Eens in de zoveel tijd heeft Slaapspecialist Drempt een aanbieding op het gebied van een Auping bed f boxspring. U kunt dan gebruik maken van extra lage kosten voor hoog aangeschreven kwaliteitsproducten. Echter hebben wij nog veel meer binnen ons assortiment. Zo kunt u bij ons onder andere ook terecht voor:

Dit is slechts een kleine greep uit het diverse assortiment wat wij hanteren voor onze klanten. Wanneer u meer wilt zien van ons portfolio is het zeker eens aan te raden om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden? Of heeft u nog vragen over een aanbieding van bijvoorbeeld een Auping bed of boxspring? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer 0313-476218. Wij staan u graag te woord en geven u advies op maat!

  • ✔ Duurzame kwaliteitsproducten
  • ✔ Optimaal slaapcomfort
  • ✔ Gratis bezorging en montage
Bekijk ons aanbod