Gratis bezorging en montage door heel Nederland!

Avek boxspring Arnhem

Voor een Avek boxspring gaat u in de buurt van Arnhem naar Slaapspecialist Drempt. Avek is al sinds 1927 een zeer gerenommeerd merk op beddengebied en produceert bedbodems, matrassen en boxsprings. Kom gerust eens bij onze showroom in Drempt en vraag onze bedspecialisten om advies.


Avek boxspring kopen in de buurt van Arnhem


Slaapspecialist Drempt heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de beddenbranche en verkoopt duurzame kwaliteitsproducten van verschillende bekende merken, waaronder Ubica, Lattoflex, Pullman, Eastborn M Line en Avek. Bent u op zoek naar een hoge kwaliteit boxspring in de omgeving van Arnhem: kies dan voor het merk Avek! Dit merk is een afkorting voor 'Arbeid, Vlijt en Kwaliteit', waarbij ook vakmanschap centraal staat. Door Avek's innovatieve ideen qua design, duurzaamheid en comfort vindt u altijd een boxspring die aan al uw wensen voldoet en waar u nog lang van kunt genieten. U kunt bij onze kiezen uit de Avek Simmer boxsprings, de Avek 1927 boxsprings en Avek Ljocht boxsprings.


Gratis bezorging en montage in heel Nederland


Wanneer besluit om bij Slaapspecialist Drempt, in de regio Arnhem, een Avek boxspring te kopen, dan komen wij uw boxspring gratis thuisbezorgen en plaatsen. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring op dit gebied en helpen u graag. U bent van harte welkom om langs te komen in onze showroom voor een eerlijk advies van onze specialisten. Wij zijn ook telefonisch te bereiken via het telefoonnummer 0313-476218 voor meer informatie.

  • ✔ Duurzame kwaliteitsproducten
  • ✔ Optimaal slaapcomfort
  • ✔ Gratis bezorging en montage
Bekijk ons aanbod