Gratis bezorging en montage door heel Nederland!

Avek boxspring Arnhem

Haal uw nieuwe Avek boxspring nabij Arnhem

Voor een Avek boxspring gaat u naar Slaapspecialist Drempt in de buurt van Arnhem. Dit merk is al sinds 1927 een zeer gerenommeerd merk op het gebied van bedden en produceert bedbodems, matrassen en boxsprings. Kom gerust eens bij onze showroom in Drempt en vraag onze bedspecialisten om deskundig advies. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

Een Avek boxspring kopen in de buurt van Arnhem

Slaapspecialist Drempt heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de beddenbranche en verkoopt duurzame kwaliteitsproducten van verschillende bekende merken. Denkt u aan merken als Ubica, Lattoflex, Pullman, Eastborn M Line en Avek. Bent u op zoek naar een hoge kwaliteit boxspring in de omgeving van Arnhem? Kies dan voor het merk Avek! Dit merk is een afkorting voor 'Arbeid, Vlijt en Kwaliteit', waarbij ook vakmanschap centraal staat. Door de innovatieve ideen qua design, duurzaamheid en comfort van dit merk vindt u altijd een boxspring die aan al uw wensen voldoet en waar u nog lang van kunt genieten. U kunt bij ons kiezen uit de Avek Simmer boxsprings, de Avek 1927 boxsprings en Avek Ljocht boxsprings.

Gratis bezorging en montage in heel Nederland

Wanneer u besluit om een Avek boxspring te kopen bij Slaapspecialist Drempt, in de regio Arnhem, dan komen wij uw boxspring gratis thuisbezorgen en plaatsen. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring op dit gebied en helpen u graag. U bent van harte welkom om langs te komen in onze showroom voor een eerlijk advies van onze specialisten. Wij zijn ook telefonisch te bereiken via het telefoonnummer 0313-476218 voor meer informatie.

  • ✔ Duurzame kwaliteitsproducten
  • ✔ Optimaal slaapcomfort
  • ✔ Gratis bezorging en montage
Bekijk ons aanbod