Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Auping Vivo matras
Verkoopadviesprijs (incl. btw)
€ 1.595,00
Speciale heup- en schouderzone.
Ook deze Auping matras heeft vijf comfortzones en is 24 cm dik. De comfortlaag van Pura latex geeft u een zacht, veerkrachtig en extra ventilerend liggevoel of de Visco Activ een stabiel liggevoel. Dankzij de speciale schouder- en heupzone volgt de matras perfect de contouren van uw lichaam.

Luxe Auping gevoel.
De Auping Vivo matras is de meest ultieme matras van Auping ooit. Om de kwaliteit tot in detail te kunnen verwerken wordt de matras deels met de hand vervaardigd. Koninklijk vormgegeven, om u een perfect luxe gevoel te laten ervaren. Om u lang te laten genieten van dit optimale ligcomfort voorziet Auping de matras van hoogwaardige materialen met een goede duurzaamheid. Kortom de Auping Vivo matras is ongetwijfeld een droom die uitkomt.

Temperatuur regulerend.
In de stijlvolle tijk is de Tencel-vezel verwerkt. Deze voelt erg zacht aan en heeft een optimale vocht- en temperatuur-regulerende eigenschappen. De onderlaag is van schuim met een open structuur én de matras heeft opengewerkte zijstroken. Dit zorgt ervoor dat deze matras een goede vochtregulatie heeft. Het vocht wordt hierdoor afgevoerd, wat resulteert in een zeer goed ventilerend effect

Perfecte Auping ondersteuning.
De Auping Vivo matras biedt naast de voortreffelijke ventilatie biedt ook een ongekende drukverlaging en ondersteuning. Dankzij vijf comfortzones met de perfecte verdeling van DPPS® Pocketveren, zorgt de combinatie dat het hele lichaam op elke plek precies de juiste drukverdeling en ondersteuning krijgt die het nodig heeft. De Pura latex afdeklaag verdeelt de druk, omdat het zich volledig naar het lichaam vormt. Zo beweegt u moeiteloos en bent u verzekerd van een gezonde nachtrust.

Unieke Auping klimaatregulering.
Het meest ideale slaapklimaat verschilt per persoon. De een houdt meer van koel en de ander van warm. De Auping Vivo matras heeft een comfortlaag van ongeëvenaarde klimaat regulerende eigenschappen. Het kan warmte kan absorberen en afgeven. Hierdoor is het bed nooit te koud of te warm. U slaapt op de matras dat zich volledig aan u aanpast.

Ervaar het Aupingcomfort zelf.
Wanneer u de juiste keuze wilt maken, kunt u gebruik maken
van ons deskundig advies. Onze slaapadviseurs luisteren graag naar uw wensen en
voorkeuren en stemmen dit af op uw gewicht, lengte en eventuele lichamelijke
ongemakken. U kunt er zo zeker van zijn dat u de juiste Auping matras kiest.

Verkoopadviesprijs 90/200  ¤ 1.595,-