Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Auping topper Comfort
Verkoopadviesprijs (incl. btw)
€ 290,00
Auping topper Comfort bestaat uit:
De Auping Comfort comforttopper kern bestaat uit HR (High Resilience) oftewel koudschuim. De kern heeft een open-cel-structuur die zeer veerkrachtig is. De topper is daardoor optimaal ademend en vochtregulerend.
Het verzekert een comfortabele slaap door warme, droge omstandigheden. In combinatie met de tijk zorgt dit voor een lekker zacht gevoel.
De Auping topper Comfort is leverbaar in diverse 1- en 2-persoons maten en met een niet wasbare tijk en wasbare tijk.

Waarom een Auping topmatras?
Er zijn diverse redenen om een Auping comforttopper aan te schaffen. Bij een Auping boxspring bijvoorbeeld, met gestoffeerde Auping matrassen, om dat lekkere, luxe en comfortabele gevoel te creëren. Tevens kunt u de hinderlijke naad tussen twee matrassen ermee wegwerken. Welke rede u ook belangrijk vindt, met een Auping comforttopper gaat u voor dat beetje extra comfort. Een comforttopper op uw matras zal u tevens ontzien bij het opmaken van uw bed.

Ervaar de Auping comforttopper zelf.
Om u te helpen bij de keuze van een comforttopper bent u altijd van harte welkom bij ons. U kunt bij ons de Auping Comfort comforttopper zien én uitproberen. Onze slaapadviseurs luisteren graag naar uw persoonlijke voorkeuren, zodat wij u de juiste Auping comforttopper kunnen adviseren.

Verkoopadviesprijs 90/200