Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Auping topper deluxe
Verkoopadviesprijs (incl. btw)
€ 590,00
Auping topper Deluxe bestaat uit:
Een kern van latex Perfo wat zorgt voor goede veerkracht en een heerlijk zacht comfort. De combinatie van kern en tijk zorgt voor een zacht gevoel. Doordat de Auping topper Deluxe niet is uitgevoerd met wol, is deze geschikt voor mensen met een overgevoeligheid voor wol. De comforttopper is leverbaar in 1- en 2-persoons maten. De tijk van de topper is afneembaar en kan in de wasmachine gewassen worden. De topper is tevens leverbaar in een splittopper uitvoering.

Waarom een Auping topdekmatras?
Er zijn meerdere redenen om een topdekmatras aan te schaffen. Bijvoorbeeld in combinatie met Auping boxspring en gestoffeerde Auping matrassen om een luxe gevoel dat lekkere en comfortabel is te creëren. Tevens om de hinderlijke naad tussen twee matrassen weg te werken. Wat uw reden ook is, met een Auping topdekmatras gaat u voor net dat beetje extra ligcomfort.

Ervaar de Auping topdekmatrassen zelf.
Om u te helpen bij het kiezen van een topdekmatras bent u altijd van welkom in onze winkel. U kunt de topper op uw gemak uitproberen. Onze slaapadviseurs luisteren graag naar uw persoonlijke voorkeuren, zodat wij u de juiste Auping topdekmatras kunnen adviseren. 

Verkoopadviesprijs 90/200