Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Auping Smart base spiraalbedbodems.
Perfecte ventilatie.
Elk lichaam is anders. De spiraalbodems van Auping zijn gemaakt voor deze verschillen. Wanneer we naar de verschillende bedbodems kijken heeft de spiraalbodem de meest open structuur. De spiraalbodem zorg voor een perfecte ventilatie. De combinatie van Aupingmatras met spiraalbodem zorgt voor een perfecte ventilatie. Dit is erg belangrijk voor de hygiŽne, maar ook voor de levensduur van uw matras. De Auping spiraalboden biedt altijd steun en een goed ligcomfort.
Met zeker 10.000 drukpunten wordt uw hele lichaam gelijkmatig ondersteund. De Auping†spiraalbodem zorgt voor een uitstekende ondersteuning van uw lichaam, waardoor de druk wordt geminimaliseerd. De juiste basis voor een fantastische dag begint bij een bedbodem en matras die helemaal afgestemd zijn op uw lichaam. Dat is individueel slaapcomfort op het niveau dat het moet zijn.

Goed om te weten. De Auping spiraal past altijd!
Auping heeft de spiraalbodem zo ontworpen dat hij makkelijk in bijna elk ledikant of bedomranding past. De spiraal past niet alleen in de Auping bedmodellen waarschijnlijk ook in uw eigen ledikant. Wilt u meer weten? Bezoek dan onze winkel en vraag ons om advies.
Met de Auping matrasklikker blijft uw Auping matras keurig op zijn plaats wanneer de spiraalbodem versteld wordt en dus niet gaat schuiven.
De vlakke en verstelbare Auping spiraalbodems kunnen naast elkaar worden gecombineerd. Het hoogte van beide uitvoeringen zijn identiek.
De elektrische verstelbare uitvoeringen zijn te verstellen met een draadloze afstandsbediening. Twee spiraalbodems kunnen tegelijk versteld worden met beide handsets. De Auping spiraalbodem is voorzien van een poedercoating. Hierdoor is de bodem makkelijk schoon te maken en minder kwetsbaar voor krassen. De huidige kleur van de Auping spiraalbodem is Deep Black.

Auping verstelmogelijkheden.
Verstelbaarheid is luxe, gemak en comfort. Niet alleen bij het lezen of televisie kijken, ook tijdens het slapen kunt u baat hebben bij een bedbodem dat te verstellen is in een voor u prettige stand.

Auping Smart base.
Al onze elektrisch verstelbare bodems zijn "smart". Ze doen meer dan het bieden van goede ventilatie en ondersteuning. U hoeft bijvoorbeeld niet meer wakker te liggen door uw snurkende partner dankzij de anti-snurkfunctie. Ook is er een slimme wekker die u rustig wekt wanneer u het lichtst slaapt en u kunt het bed aansluiten op alle andere slimme apparaten in huis.†

Vier voordelen van een Auping Smart base.

 1. Nooit meer wakker liggen van een snurkende partner. Zodra de Auping Connect app hoort dat u snurkt, beweegt de spiraalbodem even of gaat het hoofdeinde van uw bed iets omhoog. Hierdoor kunt u weer vrij ademen.
 2. Heerlijk wakker worden. In plaats van dat vervelende wekkerdeuntje komt uw hoofdeinde rustig omhoog op het moment dat u het lichtste slaapt. Dat is pas lekker wakker worden.
 3. Verbind met al uw favoriete apparaten in huis. Goed slapen begint natuurlijk met een lekker bed en matras, maar er komt nog meer bij kijken. Zo zijn de juiste slaaptemperatuur en de verlichting in uw slaapkamer bijvoorbeeld ook heel belangrijk voor een goede nachtrust. Dus sluit uw bed met behulp van Athom Homey aan op uw Sonos speaker, uw Philips Hue lamp of andere slimme apparaten in uw kamer en voel het verschil.
 4. Gemak: eenvoudige bediening. De Auping Smart base bedient u eenvoudig met uw smartphone of tablet. U kunt twee bedbodems bedienen met de bijbehorende Auping Connect app en u hebt geen aparte afstandbediening meer nodig voor verschillende apparaten. Door de memory functie worden uw favoriete instellingen onthouden.†

Wanneer en waarom kiest u voor een verstelbaar bed?

 • Anti snurk en wekfunctie.†
 • Wanneer u slaapt.
 • Meer lucht met het ademhalen bij een verkoudheid.
 • Prettige ontspanning voor benen, knieŽn en onderrug.
 • Persoonlijk in te stellen aan uw voorkeurshouding.
 • Wanneer u wakker bent.
 • Op uw gemak een boek lezen of televisie kijken in uw bed.
 • Lekker ontbijten in bed.
 • Makkelijker borstvoeding geven.
 • Gebruik als opsta hulp.
 • Makkelijk opmaken van het bed.
 • Schoon maken onder het bed.