Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Auping Original ledikanten
Auping Original: De kracht van de perfecte basis.
De Auping Original†is een compleet bed met een helder ontwerp. Met de Auping spiraalbodem als basis en een Auping matras. Laat dit nu net nodig zijn voor een goede nachtrust. De reden waardoor u de volgende dag weer fris en energiek wakker wordt. De spiraalbodem als matras zijn ergonomisch zeer goed af te stemmen op uw lichaam.
Met het nieuwste bedmodel van Auping, de Auping Original, kies u voor de perfecte ventilerende spiraalbodem als basis. Vanwege de meer dan 10.000 drukpunten wordt uw lichaam in het geheel ondersteund. Samen met een Auping matras die af te stemmen is op uw lichaam, slaapt u op de perfecte basis.

Het Auping ontwerp.
De Auping Originalbestaat uit een mooi vormgegeven en sterk frame met slanke poten met mooie rondingen. U kunt de Auping Originaluitvoeren met een gestoffeerd hoofdbord waardoor het bed helemaal compleet is.
Auping gebruikt voor de Auping Originalduurzame materialen zoals staal, stof en aluminium. Dit samen staat voor gegarandeerd voor jarenlang slaapplezier.
Stichting Goed Industrieel Ontwerp heeft de Auping Originalbekroond. Deze stichting is een onafhankelijk organisatie die zich richt op de bevordering van de toepassing van industriŽle ontwerpen bij het Nederlandse bedrijfsleven.

De Auping mogelijkheden.
Maak uw Auping Original†compleet door de stof en kleur te kiezen voor het hoofdbord van uw dromen. Het Auping Original hoofdbordis verkrijgbaar in 2 hoogtes; de breedte van het hoofdbord is naar keuze gelijk aan de bedomranding of aan beide zijden 10 cm breder. Het Auping Original hoofdbord†is leverbaar in vele stoffen en kleuren.
Het Auping Original†bedmodel is verkrijgbaar in een hoge of standaard versie. De hoge biedt extra comfort. De kleur van frame en bedomranding is altijd Deep Black. Het Auping ontwerp is tijdloos, neutraal en daarmee passend in elke slaapkamer.