Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Auping Original boxsprings
Weldadig Auping comfort.
Opstaan en weer doorgaan. Werken, sporten enz enz. De wereld is volop in beweging, Er is haast geen tijd voor onthaasten, zo lijkt het. Maar er is toch een ruimte waar u uzelf kunt zijn. Uw eigen slaapkamer. Behaaglijk, warm en Veilig. Geen weet meer van de dagelijkse hectiek. Maak tijd om heerlijk weg te dromen in uw eigen Auping boxspring. De Auping boxspringsmet spiraalbodem bestaat uit de AVS boxspring en eventueel een hoofdbord. Er zijn diverse modellen. Te weten; Dominica, Dublin, Nice, Portofino en Valencia.

Dankzij het ventilerende en ondersteunende AVS systeem kunt u fris wakker worden
Wie kiest voor de Auping Original boxspring kiest voor Auping perfectie. De perfectie zit in het unieke door Auping ontwikkelde Actieve Ventilatie en Support systeem(AVS) waarbij verschillende ventilerende materialen van de boxspring en matras zorgen voor een optimaal samenspel. Het AVS systeem voorziet hiermee in maximale ventilatie en perfecte ondersteuning.

Perfecte ondersteuning door meer dan 10.000 drukpunten.
De basis van de Auping Original boxspringbestaat uit een Auping spiraalbodem. Door de 80% open structuur van de spiraalbodem blijft de boxspring vrij voor aanvoer van schone frisse lucht. De spiraalbodem heeft tevens meer dan 10.000 drukpunten die uw lichaam tijdens uw nachtrust goed ondersteunen en uw gewicht evenredig verdelen.

De Auping Original boxspring stelt u zelf samen.
Wilt u verstellen, gestoffeerde matrassen, hoofdbord, voetbord of een topdekmatras. Bij Auping is het vanzelfsprekend dat bij de Auping Original boxspring desamenstelling op uw wensen en behoeften wordt afgestemd. Graag helpen wij u bij het maken van de die keuzes.