Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Auping Original boxsprings
Met een boxspring van Auping zorgt u ervoor dat u even helemaal tot rust komt in de dagelijkse hectiek. De wereld is volop in beweging, opstaan en weer doorgaan. Werken, sporten enz. enz. Er is haast geen tijd meer voor onthaasten, zo lijkt het. Toch is er een ruimte waar u uzelf kunt zijn om te relaxen. Uw eigen slaapkamer. Behaaglijk, warm en veilig. Geen weet meer van de dagelijkse hectiek. Maak tijd om heerlijk weg te dromen in uw eigen Auping boxspring. De boxsprings met spiraalbodem van dit merk bestaan uit de AVS boxspring en eventueel een hoofdbord. Er zijn diverse modellen, zoals Dominica, Dublin, Nice, Portofino en Valencia.

Met een boxspring van Auping wordt u fris wakker
Wie kiest voor de Auping Original boxspring kiest voor perfectie. De perfectie zit in het unieke door Auping ontwikkelde Actieve Ventilatie en Support systeem (AVS). Bij dit systeem zorgen verschillende ventilerende materialen van de boxspring en matras voor een optimaal samenspel. Het AVS systeem voorziet hiermee in maximale ventilatie en perfecte ondersteuning. Dankzij het ventilerende en ondersteunende AVS systeem wordt u gegarandeerd iedere dag fris wakker.

Perfecte ondersteuning door meer dan 10.000 drukpunten
De basis van de Auping Original boxspring bestaat uit een spiraalbodem. Door de 80% open structuur van de spiraalbodem blijft de boxspring vrij voor aanvoer van schone frisse lucht. De spiraalbodem heeft tevens meer dan 10.000 drukpunten die uw lichaam tijdens uw nachtrust goed ondersteunen en uw gewicht evenredig verdelen.

Stel uw boxspring zelf samen
Wilt u verstellen, gestoffeerde matrassen, hoofdbord, voetbord of een topdekmatras? Bij dit merk is het vanzelfsprekend dat bij de Auping Original boxspring de samenstelling op uw wensen en behoeften wordt afgestemd. Graag helpen wij u bij het maken van de die keuzes in onze showroom in Drempt. Ook telefonisch staan we graag voor u klaar. Bel naar 0313-476218 en kom in contact met een van onze specialisten.