Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Auping Maestro matras OPRUIMING
Auping Pura latex.
Deze Auping matras heeft vijf comfortzones en is 22 cm dik. De asymmetrisch opgebouwde DPPS® pocketveren en de Pura latex comfortlaag biedt een optimale drukverdeling, veerkracht en ondersteuning.

Unieke Auping schouderzone.
Deze Auping matras heeft een speciale schouderzone. In de schouderzone van de matras is een lagere veer met een speciale laag van Visco elastisch schuim en een uniek 3D-breisel aangebracht. Dit zorgt voor minimale druk op de schouders zodat u 's morgens uitgerust en fit aan de dag kunt beginnen.

Hoge vochtopname door Tencel.
De Auping Maestro is voorzien van een luxe tijk met bijzonder ventilerende eigenschappen. De tijk is vervaardigd met de Tencel-vezel. Deze vezel, die super zacht aanvoelt, neemt veel vocht op en voert dit ook snel af. De tijk van de Auping Maestro is makkelijk afritsbaar om te laten luchten of te laten wassen. Hierdoor blijft uw matras fris en kunt u er langer van genieten.

Uiterst comfortabel.
Deze zeer comfortabele matras is 22 centimeter dik. De opengewerkte zijstroken en onderlaag van speciaal schuim met open structuur zorgt ervoor dat de Auping Maestro matras vrij kan ademen en een perfecte vochtregulatie heeft. Dankzij de vijf comfortzones en de speciale DPPS® Pocketveren ervaart het lichaam overal de juiste steun, drukverlaging en ondersteuning en die het nodig heeft. De matras vormt zich dankzij de comfortlaag van Pura latex op fantastische wijze naar uw lichaam. Het resultaat? Een heerlijke nachtrust.

Ervaar het Aupingcomfort zelf.
Wanneer u de juiste keuze wilt maken, kunt u gebruik maken
van ons deskundig advies. Onze slaapadviseurs luisteren graag naar uw wensen en
voorkeuren en stemmen dit af op uw gewicht, lengte en eventuele lichamelijke
ongemakken. U kunt er zo zeker van zijn dat u de juiste Auping matras kiest.

Verkoopadviesprijs 90/200  € 1.450,-