Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Auping Match ledikanten
Auping Match.
Betekent kiezen voor het bed dat bij u past.
Met de Auping match collectie houden wij graag alle opties open, zo heeft u bij de Auping match alle keuze. U kunt kiezen voor een houten of aluminium omranding, een recht of gebogen hoofdbord, verschillende soorten poten en voor bijpassende zwevende nachtkastjes.

Kies voor uw stijl.
Passend bij uw persoonlijke voorkeur en interieur.
Design betekent voor Auping dat er met aandacht en oog voor detail aan een product is gewerkt. Dat ziet u ook terug bij de match waar een perfecte balans gevonden is tussen comfort, eigenheid en tijdloos design. Op zoek naar een rechte vorm? Kies dan voor de houten omranding. Past een rondere vorm beter bij u en uw slaapkamer, ga dan voor de aluminium omranding.

Een frame en hoofdbord in 12 kleuren.
Iedereen is uniek. Daarom heeft Auping maar liefst 6 verschillende kleuren geselecteerd voor het frame en hoofdbord. Daarnaast kunt u voor het houten frame en hoofdbord ook nog eens kiezen uit 6 beitskleuren.

Auping spiraalbodem en matras.
Vanzelfsprekend is deAuping Match aan te vullen met een Auping spiraalbodem en Auping matras. Uiteraard weer ergonomisch volledig af te stemmen op uw behoeften en wensen voor een perfecte nachtrust. In alle tweepersoons Auping Match modellen kunnen verstelbare en vlakke Auping spiraalbodems naast elkaar gecombineerd worden.