Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Auping Essential ledikanten
Auping Essential: Duurzaam en eigentijds.
De Auping Essential is met zijn licht gebogen hoofdbord en ranke belijningen een mooi designbed. Door zijn verschillende stijlmogelijkheden en kleuren past dit trendy ledikant in elke slaapkamer. Gemaakt van recyclebare materialen en met een duurzaam ontwerp is de Essential ook nog eens een heel mooi bed.

Het Auping ontwerp.
Het design van de Auping Essential is toepasbaar in vrijwel elk interieur. In lijn met uw smaak kunt u kiezen uit vijf verschillende kleuren. Het hoofdbord is zeer mooi vormgegeven en nodigt uit om het bed verder te stylen en aan te kleden .
Het Auping Essential ledikant is ontworpen door het ontwerp-duo Irmy Wilms en Claudia Köhler. Hun opzet was het Essential ledikant te laten passen in diverse interieurs en stijlen.
U kunt kiezen uit tal van mogelijkheden om er zeker van te zijn dat de Auping Essential voldoet aan uw voorkeuren. U kunt kiezen uit vijf verschillende kleuren
  • Deep black
  • Pure white
  • Cool grey
  • Warm grey
  • Skin
  • Rusty red
  • Night blue
  • Coral red

Elke kleur heeft zijn eigen uitstraling en identiteit.
Daarnaast kunt u kiezen een hoge of standaard variant. Tevens kunt u uw Essential verrijken met stijlvolle accessoires, zoals leeslampen, bedtafeltjes of een hoofdbord. Zo voorziet u uzelf niet alleen van extra gemak maar accentueert u uw stijl.

Of liever gestoffeerd?
Een gestoffeerd hoofdbord? Welke kleur Essential u ook kiest, er is altijd een bijpassende stof te vinden. Creëer uw eigen stijl met de vele stof- en kleurmogelijkheden.

Auping en het bekroonde ontwerp.
De Auping Essential is vervaardigd van gerecyclede materialen ( kunststof, aluminium en MDF). Daarom is de Auping Essential een volledig duurzaam ontwerp.
De Auping Essential is Cradle to Cradle Silver gecertificeerd om zijn productieproces, materiaalkeuze en recyclebaarheid.
De Auping Essential is meerdere keren bekroond dankzij zijn unieke vormgeving. De Red Dot Design Award is toegekend aan het mooie ledikant voor het tijdloze ontwerp. Ook de prestigieuze iF Product Design Award is gewonnen. De Stichting Goed Industrieel Ontwerp heeft de erkenning "Goed Industrieel Ontwerp" gegeven aan dit ledikant

Auping spiraalbodem en matras.
Uiteraard zijn de Auping spiraalbodem en Auping matraste plaatsen in de Auping Essential. Het gewenste comfort is vanzelfsprekend, ergonomisch volledig af te stemmen op uw behoeften en wensen voor optimaal comfort. Zoals altijd kunnen vlakke en verstelbare Auping spiraalbodems naast elkaar worden gecombineerd in dit ledikant.
Dit is persoonlijk slaapcomfort op het hoogste niveau. Het biedt de slapers individueel slaapcomfort met de beste basis voor een energieke dag. Auping nights, better days.