Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Auping Criade boxsprings
De ultime Auping boxspring.
De Auping Criadecombineert techniek met vormgeving. Uw comfort en persoonlijke smaak staan centraal. U kunt de Criade samenstellen zoals u dat wilt. Zowel de binnen- als de buitenkant.

Stel samen en creŽer uw eigen Auping Criade boxspring.
Aupingstelt u in staat om uw boxspring geheel te personaliseren in de stijl zoals u dat wenst. Uw smaak is leidend. Maak keuzes in stoffering, kleur, hoogte en breedte: . Tevens kunt u de Auping Criade boxspringafstemmen op uw verstelbare wensen dankzij de elektrisch verstelbare bodems en de keuze uit vijf verschillende Aupingmatrassen in meerdere hardheden en comforts. Er is zo altijd een matras dat bij u past. Kortom, het hoogste slaapcomfort op persoonlijk niveau, alles om iedere morgen met een fris en energiek gevoel wakker te worden.

Auping Frame.
De basis van de Auping Criadeis het hoogwaardige frame van de boxspring. Het frame maakt de Auping Criade sterken luchtig. De keuzemogelijkheden in kleur van het frame is perfect af te stemmen met de te kiezen stof. Ook is het stofzuigen onder uw boxspring makkelijker; dankzij de hoogte is dit geen enkele moeite.

Criade hoofdborden en voetborden.
De hoofdborden en voetborden zijn verkrijgbaar in vijf ontwerpen die alle anders zijn qua stijl. Allen zijn tot in detail afgewerkt met veel aandacht en oog voor detail. Alles wordt gestoffeerd met duurzame stoffen.

Persoonlijke kleuren.
Ook in de slaapkamer zijn kleuren heel persoonlijk. De Auping Criadeheeft een veelzijdige kleurencollectie. Het is zelfs mogelijk de kleur van de matrasbies te bepalen. Kortom, de kleuropties geven uw slaapkamer een persoonlijke 'look and feel'.

Auping accessoires.
Maak uw Auping Criadecompleet met bijpassende accessoires zoals 3 typen kussens, een hocker of een bijpassende ledlamp.

Auping Criade matrassen.
De strak gestoffeerde Auping Criade matrassenmet DPPS pocketveren (speciaal door Auping ontworpen geometrische veren) zijn met aandacht afgestemd op de totale boxspring. Ze zorgen voor optimaal comfort en ondersteuning. U kunt kiezen uit vijf Auping matrassen met diverse hoogtes en hardheden. De Auping matrassen onderscheiden zich van elkaar door verschillen in zonering en opbouw. Zo heeft elke matras zijn eigen ligcomfort en u kiest welke matras het beste bij u past.

De Auping boxspring Criade .
De boxspring zorgt voor extra comfort. De Auping Criade Boxspring†belooft zoals elke Auping boxspringeen goede ventilatie. De boxspring wordt opgebouwd op een 80% open spiraalbodem voorzien van ventilerende 3D materialen en pocketveren. De Auping Criadeis leverbaar in elektrisch verstelbare met 1, 2 of 3 motoren of in een vlakke uitvoering. Dit geldt ook voor de breedtematen 140 en 120cm. Bij de verstelbare box wordt standaard in de kleur van de boxspring een handsethouder van stof meegeleverd . Deze kunt u plaatsen waar u wilt.

Auping Topdekmatrassen.
De Auping comforttopperzorgt voor extra comfort en zachtheid, het maakt uw Auping Criadecompleet. U kunt kiezen uit verschillende soorten†Auping comforttoppers, verkrijgbaar in 1- en 2-persoons formaten en in een splittopper uitvoering. Voor langere frisheid is er een wasbare variant.