Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Auping Cresto matras OPRUIMING
Latex Pura comfortlaag.
Deze Auping matras is 20 cm hoog en heeft vijf comfortzones. De asymmetrische Pura latex comfortlaag en DPPS® pocketveren zorgen dat de Auping Cresto matras goed en nauwkeurig aansluit bij de contouren van uw lichaam. U kunt moeiteloos bewegen en krijgt een goede en gezonde nachtrust. Auping Cresto matrassen zijn leverbaar in diverse afmetingen en vier hardheden. Er bestaat de mogelijkheid om een tweepersoons matras te kiezen met twee verschillende hardheden.

Afritsbare Aupingtijk.
De Auping Cresto matras heeft een tijk die is vervaardigd met de Tencel-vezel, die super zacht aanvoelt. Vocht wordt snel opgenomen dankzij de ventilerende eigenschappen van deze vezel en wordt snel weer afgevoerd. Dit zorgt voor een fris gevoel en comfortabele ligging. De tijk van de Cresto matras is bovendien afritsbaar en in de Breeze uitvoering wasbaar.

Tencel vezels.
De Auping Cresto matras heeft naast de uitstekende buitenkant ook een binnenkant die uw aandacht verdient. De Auping Cresto matras heeft een hoogte van 20 centimeter. De onderlaag is van schuim met een open structuur én de matras heeft opengewerkte zijstroken. Dit zorgt ervoor dat deze matras een goede vochtregulatie heeft. Het vocht wordt hierdoor afgevoerd, wat resulteert in een goed ventilerend effect. Gecombineerd met de Tencel-vezel resulteert dit in een bijzonder frisse matras, waar u heerlijk op kunt slapen.

Moeiteloos bewegen.
De Auping Cresto matras heeft vijf comfortzones en DPPS® Pocktveren. Dit biedt het lichaam overal precies de juiste ondersteuning en drukverlaging die het nodig heeft. Dankzij de zorgvuldig op gebouwde matras met comfortlaag van Pura latex, volgt de Auping Cresto matras de contouren van het lichaam perfect. Dit betekent moeiteloos bewegen en een gezonde nachtrust.

Ervaar het Aupingcomfort zelf.
Wanneer u de juiste keuze wilt maken, kunt u gebruik maken
van ons deskundig advies. Onze slaapadviseurs luisteren graag naar uw wensen en
voorkeuren en stemmen dit af op uw gewicht, lengte en eventuele lichamelijke
ongemakken. U kunt er zo zeker van zijn dat u de juiste Auping matras kiest.

Verkoopadviesprijs 90/200  ¤ 1.145,-