Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Auping Original boxspring Smart base bedbodems
Begin de dag met veel energie met een Auping boxspring.
De Auping Original boxspring bestaat uit een Auping spiraalbodem als basis. De open structuur van de spiraalbodem zorgt voor vrij voor aanvoer van schone, frisse lucht. In combinatie met de pocketveren en een ventilerende toplaag is de Original boxspring een zeer goede basis. Bij Auping is het meer dan vanzelfsprekend dat de matras ook optimaal ventileert en een goede ondersteuning biedt. De combinatie van boxspring, matras en het unieke Auping AVS® systeem slaapt u uiterst comfortabel en wordt u fris en uitgerust wakker. Elke dag opnieuw.

Fris ontwaken dankzij het goed ventilerende en ondersteunende Auping AVS systeem.
De kwaliteit van uw (diep)slaap verbetert wanneer u tijdens de nacht regelmatig en moeiteloos van ligpositie wisselt, en uw lichaam op de juiste temperatuur blijft. Wie kiest voor de Auping Original boxspring, kiest voor Auping kwaliteit.
Het unieke is het door Auping ontwikkelde Actieve
Ventilatie en Support systeem (AVS®) waarbij ventilerende materialen van de boxspring en matras zorgen voor een optimale samenwerking. Het Auping systeem AVS® voorziet hiermee in optimale ventilatie en ondersteuning.
De Auping boxsprings behoort al jaren tot de top van Nederland.

Auping verstelbaarheid.
Verwen uw zelf met Auping verstelbaarheid die de boxspring u kan bieden. Bij het lezen of televisie kijken geeft het extra comfort. Ook tijdens uw slaap kunt u veel plezier hebben van een bed dat verstelbaar is.

Auping Smart base.
Al onze elektrisch verstelbare bodems zijn "smart". Ze doen meer dan het bieden van goede ventilatie en ondersteuning. U hoeft bijvoorbeeld niet meer wakker te liggen door uw snurkende partner dankzij de anti-snurkfunctie. Ook is er een slimme wekker die u rustig wekt wanneer u het lichtst slaapt en u kunt het bed aansluiten op alle andere slimme apparaten in huis. 


Vier voordelen van een Auping Smart base. 
Nooit meer wakker liggen van een snurkende partner. 
Zodra de Auping Connect app hoort dat u snurkt, beweegt de spiraalbodem even of gaat het hoofdeinde van uw bed iets omhoog. Hierdoor kunt u weer vrij ademen. 

Heerlijk wakker worden. 
In plaats van dat vervelende wekkerdeuntje komt je hoofdeinde rustig omhoog op het moment dat u het lichtste slaapt. Dat is pas lekker wakker worden.
 
Verbind met al uw favoriete apparaten in huis. 
Goed slapen begint natuurlijk met een lekker bed en matras, maar er komt nog meer bij kijken. Zo zijn de juiste slaaptemperatuur en de verlichting in uw slaapkamer bijvoorbeeld ook heel belangrijk voor een goede nachtrust. Dus sluit uw bed met behulp van Athom Homey aan op uw Sonos speaker, uw Philips Hue lamp of andere slimme apparaten in uw slaapkamer. 

Gemak: eenvoudige bediening. 
De Auping Smart base bedien je eenvoudig met de smartphone of tablet. Je kan twee bedbodems bedienen met de bijbehorende Auping Connect app en u hebt geen aparte afstandbediening meer nodig voor verschillende apparaten. Door de memory functie worden uw favoriete instellingen onthouden.