Gratis bezorging en montage door heel Nederland!
Auping Adagio matras
Vijf Auping comfortzones.
De Auping Adagio matras heeft vijf comfortzones. De matras is 20 cm dik en geeft een goede ondersteuning. Dankzij de perfolatex comfortlaag, past de Auping Adagio matras zich aan de contouren van het lichaam aan. De Auping Adagio matras is leverbaar in diverse afmetingen en drie hardheden.

De voortreffelijke aansluiting op het lichaam.
De Auping Adagio matras wordt deels met de hand vervaardigd. De matras krijgt hierdoor een luxe uitstraling. Ook de technische eigenschappen mogen uniek genoemd worden. De onderlaag van de Auping Adagio matras is van schuim met een open structuur én opengewerkte zijstroken. Dit zorgt ervoor dat deze matras een goede vochtregulatie heeft. Het vocht wordt hierdoor afgevoerd, wat resulteert in een goed ventilerend effect.

Effectief slapen en uitgerust wakker worden.
De Auping Adagio matrasheeft een latex perfo comfortlaag. Hierdoor kan de matras nog beter de contouren van het lichaam volgen en voelt de matras comfortabel aan. De matras heeft een combinatie van vijf comfortzones en DPPS® Pocketveren. Dit geeft u de juiste ondersteuning en drukverlaging. Dit resulteert in moeiteloos draaien en 's morgens uitgerust wakker worden.

Wasbaarheid.
De standaard tijk van de Auping Adagio matras is niet zelf wasbaar, daarom is het mogelijk tegen meerprijs te kiezen voor een afritsbare en machine wasbare tijk.

Ervaar het Aupingcomfort zelf.
Wanneer u de juiste keuze wilt maken, kunt u gebruik maken
van ons deskundig advies. Onze slaapadviseurs luisteren graag naar uw wensen en
voorkeuren en stemmen dit af op uw gewicht, lengte en eventuele lichamelijke
ongemakken. U kunt er zo zeker van zijn dat u de juiste Auping matras kiest.

Verkoopadviesprijs 90/200  ¤ 795,-