Gratis bezorging en montage door heel Nederland!

Swissflex matrassen

Een Swissflex matras met GELTEX biedt u het optimale slaapcomfort. Deze nieuwe matrassenlijn biedt voor elke smaak een optimale oplossing, afhankelijk van de wensen op het gebied van comfort en stevigheid. U kunt zich bij het kiezen van uw persoonlijke favorieten geheel laten leiden door uw wensen, want Swissflex matrassen met GELTEX passen zich automatisch aan uw lichaamsgewicht en postuur aan. Dit komt door de elastische gel en het luchtdoorlatende schuim dat zich in de matras bevindt.

Test een Swissflex matras uit in onze winkelWilt u graag het optimale slaapcomfort ontdekken en het Swissflex matras eens uitproberen? Kom dan langs in onze winkel in Drempt. Naast Swissflex matrassen vindt u hier ook allerlei matrassen van andere grote merken, zoals M Line en Rwa. Onze medewerkers verwelkomen u graag in de showroom en vertellen u alles over onze producten. Samen zoeken ze met u naar het perfecte matras en bed, die volledig aansluiten op uw persoonlijke slaapbehoeften. Met bijna 25 jaar ervaring in de branche bieden wij u goed advies, eerlijke kwaliteit, het juiste comfort en een goede service.

Laat uw matras gratis thuisbezorgenBent u overtuigd en wilt u graag een Swissflex matras aanschaffen? Als u deze bij ons koopt, komen we deze gratis bij u thuisbezorgen. Het maakt hierbij niet uit waar u in Nederland woont; in elke regio profiteert u van deze extra dienst. Bij eventuele vragen mag u uiteraard contact met ons opnemen. Dit doet u door te bellen naar +31(0)313 476 218. Wij helpen u graag verder.