Gratis bezorging en montage door heel Nederland!

Auping matrassen

In het uitgebreide assortiment van Slaapspecialist Drempt vindt u verschillende Auping matrassen van hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort en helpen u graag bij het kopen van het juiste matras voor de ultieme slaapervaring. Een matras van Auping zorgt ervoor dat u een goede nachtrust heeft en iedere ochtend fris en fruitig wakker wordt.

Ervaar de comfort en kwaliteit van Auping matrassen

Al meer dan 125 jaar werkt Auping gedreven aan het beste bed van morgen, ook als het om het ligcomfort van matrassen gaat. Auping matrassen staan voor comfort en kwaliteit. Of u nu kiest voor een topmatras, voor het speciale comfort of voor een mee-gestoffeerd matras, met de matrassen van Auping haalt u gegarandeerd kwaliteit in huis. Met een tweepersoons topper kunt u de naad tussen twee matrassen eenvoudig bedekken. U kunt de matrassen van Auping gebruiken op een spiraalbodem, lattenbodem of een boxspring. Er zijn vele mogelijkheden in afmeting, hardheid en samenstelling van materialen. Hierdoor is er altijd een matras te vinden die aan al uw wensen en behoeften voldoet.

Een uitgebreid assortiment matrassen

Wanneer u kiest voor een matras van Auping bent u niet alleen verzekerd van een goede nachtrust, maar ook van kwaliteit en een lange levensduur van uw product. Naast de matrassen van dit merk bieden wij ook diverse andere producten aan in ons assortiment. Denkt u hierbij aan onder andere de volgende producten.
·        Bedtextiel
·        Boxsprings
·        Ledikanten
·        Dekbedden
·        Linnenkasten
·        Hoofdkussens

Neem contact op voor meer informatie

U wilt natuurlijk verzekerd zijn van het beste bed voor een goede nachtrust. Daarom staan onze specialisten in onze showroom graag voor u klaar met deskundig advies. Wilt u meer informatie over een Auping matras of een van de matrassen van de andere merken die wij aanbieden, zoals Eastborn of Magnitude? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via 0313-476218. Wij vertellen u alles over ons productportfolio en geven u deskundig advies op maat.